El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teatre Circ torna a portar a escena 'Una Cita amb Chéjov'

La companyia després de la primera representació de 'Una Cita amb Chéjov'.

Les localitats es poden adquirir en el següent enllaç.

La companyia Teatre Circ torna a portar a escena aquests dies 1 i 2 de febrer el muntatge 'Una cita amb Antón Chéjov'. Es tracta d'un espectacle que recull dues obres curtes -Afterplay i L'ós- escrites com a homenatge al gran autor rus.

Serà al Centre Cultural Mario Silvestre, dissabte 1 a les 20 h i diumenge 2 a les 19 h, quan la companyia torne a escenificar un muntatge que ja es va poder veure durant la celebració de la primera mostra de teatre amateur d'Alcoi 'TeatrAm'. L'espectacle està dirigit per Adolfo Mataix, i entre l'elenc destaquen figures consolidades de la dramatúrgia alcoiana com ara Ricard Sanz i Conxi Domènech, així com joves talents emergents de la talla de Jordi Monllor i Gemma Tormo.

Sinopsi de les dues obres

Moscou, en la dècada de 1920. En un café decadent la neboda de l'oncle Vania, Sònia Serebriakova, ara de quaranta anys, és l'única clienta. Fins a l'arribada d'Andrey Prozorov, el germà de Tres Germanes. Afterplay és el relat d'una trobada tant inesperada com íntima entre dos perdedors que desgranen les seves vivències, barrejant realitat i fantasia.

En l'ós, la vídua de Nicolái Mijáilovich, Elena Ivánovna Popova, està resolta a aïllar-se del món i a guardar dol durant la resta de la seua vida. Un dia trenca el seu voluntari retir Grígori Stepánovich Smirnov, terratinent arruïnat i home enèrgic, li reclama un deute contret amb el seu marit poc abans de la seua mort. La vehement irrupció de Smirnov deslliga emocions i sentiments reprimits en la jove vídua. Per part seua, Smirnov, se sent atret per l'enigmàtic comportament de la dama i la seua resolta valentia.