El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teatre, concerts, musicals i dansa per finalitzar 2021 al Calderón d’Alcoi

Teatre Calderón / AM

Totes les entrades es poden comprar a ticketalcoi. 

Programació completa i molt variada la que presenta el Teatre Calderón per a novembre i desembre. Hi haurà espectacles de dansa, teatre, concerts i musicals per commemorar que Alcoi continua sent Capital Cultural Valenciana.

‘Teatram’, la Mostra de Teatre Amateur ja ha començat i continuarà els dies 18 i 25 de novembre i el 25 de novembre, amb Mil Amaneceres de El Duende de Lerma i Pere i el Capità de Zorongo Teatre, tal com va avançar ARAMULTIMÈDIA.


Pel que fa als concerts, el 27 de novembre, actuarà La Fúmiga i el dia 11 de desembre, Samantha Gilabert, actuarà en el Calderón. La cantant de Beniarrés, es va donar a conéixer en l'última edició del programa Operación Triunfo. Les seues interpretacions i la seua peculiar idiosincràsia la van fer destacar en el programa d'una forma notable, provocant així que es creara al seu voltant una gran legió de fans que la segueixen apassionadament. En l'apartat de dansa, el 12 de novembre arribarà El Cascanueces del Ballet Nacional Ruso Sergei Radchenko.

Pel que respecta als musicals hi haurà dos. El 4 de desembre, Màgic 6 presenta Amic Frankie, un espectacle musical per a tota la família ple d'emotivitat i suspens. El plat fort serà Vivir así es morir de amor, l'espectacle musical sobre Camilo Sesto del 15 al 19 de desembre. Primer s’estrena a Alcoi i després a la resta del món. 'Vivir así es morir de amor' és el major espectacle al voltant de la figura de Camilo Sesto, la nostra icona musical amb més renom internacional.

La programació del Teatre Calderón la completen una llarga llista de concerts. El 14 de novembre dins de la programació de Asociación de Amigos de la Música d'Alcoi, el Cor de Cambra de València i l'Orquestra de Cambra de la Comunitat Valenciana faran un concert en record de les víctimes de la Covid 19 de l'Àrea de Salut d'Alcoi, interpretaran el Concert per a violí i orquestra en el meu menor Op. 64 de F. Mendelssohn i la Missa de la Coronació KV. 317 de W. A. Mozart. Els dies 20 i 21 de novembre tindran lloc els tradicionals concerts de Santa Cecília per part de les entitats musicals locals, tancant l'any el 23 i 26 de desembre els concerts de Nadal a càrrec de la Unió Musical d'Alcoi i l'Orquestra Simfònica d'Alcoi.

Raül Llopis, regidor de Cultura, sosté que “presentem una programació molt variada, per a tots els públics i amb molta qualitat per aquests dos mesos, que a més completarem el mes de gener amb el circuit Sonora, sense cap dubte serà una gran manera d'acabar l'any de la Capitalitat Cultural”.