El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teatre íntim o de gran format. El Teatre Calderón et dóna a triar en aquest 2018

El Teatre Calderón presenta la programació per als 4 primers mesos del 2018
Queen, Sílvia Pérez Cruz, David Espinosa, Luís Piedrahita, Neus Ferri, la Sant Andreu Jazz Band i molt més per als primers quatre mesos de l'any al Teatre Calderón

El Teatre Calderón d'Alcoi ha presentat la seua programació per als primers quatre mesos del 2018, i on destaca una gran varietat de propostes, des dels espectacles musicals més espectaculars, com el de Queen, fins al teatre més íntim amb una original proposta en la qual un màxim de 20 espectadors gaudiran d'una obra personal des de damunt del mateix escenari del teatre. A tot açò cal sumar l'humor de Piedrahita, la veu de Silvia Pérez Cruz o l'amplia i variada oferta de les entitats locals. Molt on triar en els primers mesos del 2018 al Teatre Calderón.

Comença l'any amb molta oferta cultural a la ciutat d'Alcoi. El Teatre Calderón ha presentat la seua programació per als primers quatre mesos del 2018, i on destaca una proposta innovadora de teatre íntim per a un públic reduït i molt proper, ja que vora l'obra des del mateix escenari. Però anem a poc a poc i desgranem la programació per als pròxims mesos.

Comencem aquest mateix 3 de gener amb una visita dels Amics del Tirisiti, en concret, 'La gallina dels ous d'Or'. Luis Piedrahita serà el següent en xafar l'escenari del teatre Calderón el 19 de gener amb el seu monòleg 'Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas'. I per acabar el mes, un dels projectes innovadors que el Calderón ens porta a Alcoi i que els comentàvem al principi: el teatre en xicotet format. Una obra per a gaudir en intimitat, amb tan sols 20 espectadors i que s'ubicaran damunt de l'escenari amb l'artista. El muntatge és 'Mi gran obra', de David Espinosa, i tindrà lloc el 27 de gener, en dos funcions úniques.

I del teatre íntim al gran espectacle, ja que febrer comença amb una de les cites més esperades d'aquest primer trimestre del 2018: la Simphony Rapsody of Queen. Serà el 4 de febrer a les 19 hores. Febrer continuarà amb música, gràcies a la Sant Andreu Jazz Band, el dia 16.

Març ens torna a portar una bomba artística a l'escenari del Teatre Calderón: l'actuació de Sílvia Pérez Cruz, "potser la veu més aclamada i reconeguda, com a vocalista de tots els estils i gèneres i, també, com a guanyadora d'un Goya per la seua aportació al cinema. Ens arribarà amb un excepcional quintet de corda que subratlla, encara més, l'alt nivell d'aquest concert que ompli els millors teatres de les grans ciutats espanyoles i de mig món". Serà el 4 de març a les 21 hores. I la veu femenina continuarà sent protagonista en març amb el concert de Neus Ferri, que presenta el seu últim disc 'Aquí me tienes', el 23 de març.

Ja en abril reprenem el teatre amb la segona Mostra de teatre Escolar, que tant d'èxit va tindre l'any passat, i que conclourà al Calderón amb l'obra 'Caperucita, lo que nunca se contó'. Ja a finals de mes, el dia 29, podrem gaudir d'un concert doble amb Mireia Vives i Borja Penalba; i Maria Arnal amb Marcel Bagés.

Aquestes són les actuacions destacades, però el Teatre Calderón també acollirà de gener a abril moltes actuacions d'entitats socials i culturals locals, "amb molta música de banda, dansa local i professional, lírica i actes o teatre fester". Recordeu que tota la informació, programació i venda d'entrades es pot seguir des del mateix portal, la nova web cultural d'Alcoi, www.ticketalcoi.com