El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teatre per a totes les edats fet per gent de totes les edats: conclou un nou curs de l'Escola Municipal de Teatre

Per a estar al dia de les activitats de l'EMT o contactar en ells, pots consultar el seu perfil de Facebook.

Els pròxims dies 16, 17 i 18 de maig, l'Escola Municipal de Teatre ofereix el seu fi de curs, amb les representacions dels diferents grups. Els dos professors Rosa Fraj i Carlos Sellés ens expliquen en este vídeo com ha anat el curs.

A l'Escola Municipal de Teatre d'Alcoi, l'EMT, bull l'activitat perquè s'apropa el fi de curs, i a tots els grups hi ha moltes ganes de mostrar el que han practicat al llarg de l'any. Hi haurà fins a 7 representacions, un per cada grup, i amb actors i actrius des dels 4 anys fins als 64 anys.

Serà els pròxims dies 16, 17 i 18 de maig a l'IVAM CADA d'Alcoi, excepte un dels grups que actuarà al Teatre Calderón perquè fa una col·laboració amb l'escola de música Crescendo. Els professors de l'EMT, Rosa Fraj i Carlos Sellés, ens expliquen en el vídeo com preparen el fi de curs i ens conviden a assistir a les representacions. Una bona oportunitat de gaudir del teatre en família.

Des de l'EMT també participen al llarg del curs en diverses activitats amb altres institucions i entitats, i aporten els seus joves actors i actrius. És el cas, per exemple, del projecte municipal l'Escola Canta, a principis de juny, on acompanyaran les actuacions musicals amb representacions teatrals. L'EMT compta amb 7 grups de totes les edats, i enguany han obert també un nou grup d'adults.

Estes són les representacions de les que podreu gaudir a l'IVAM CADA, totes basades en rondalles d'Enric Valor:

  • Dilluns 16 de maig, grup Shakespeare amb L'Envejós d'Alcalà, a les 19h.
  • Dimarts 17 de maig. Grup Plauto amb Animalets, a les 18.30 hores. Grup Lope de Vega amb Ara va de por, a les 19.30 hores. 
  • Dimacres 18 de maig. Grup Calderón de la Barca amb Maria, princesa formiga, a les 18.30 hores. Grup Bertol Brecht amb Ronda de Rondalles, a les 20 hores.