El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teatre Rio a Ibi acollirà ‘Flamenco en el Río’ de Rosalia & Solea Morente

Teatre Rio a Ibi acollirà ‘Flamenco en el Río’ de Rosalia & Solea Morente
Aquest acte tindrà lloc el dia 14 d’abril a les 21.00 h

El pròxim dissabte dia 14 d’abril a les 21.00 h tindrà lloc en el Teatre Rio d’Ibi, ‘Flamenco en el Río’ de Rosalia & Solea Morente. Les entrades estan disponibles per 25 €/23 € en platea i 20 € en amfiteatre.

Aquest cap de setmana, dissabte dia 14 tindrà lloc a Teatre Rio d’Ibi, ‘Flamenco en el Río’ de Rosalia & Solea Morente a les 21,00 h.

Aquestes artistes tenen una trajectòria prometedora. Rosalia a pesar de la seua curta edat, és una de les veus més prometedores i personals del flamenc actual, tradicional, però amb actitud contemporània i gran dedicació a l'estudi del cant. Ha actuat durant 3 anys consecutius en 'El Primavera Sound' de Barcelona acompanyant a Rocío Márquez en la presentació del seu disc El Xiquet. En 2016 va col·laborar al costat del raper C. Tangana, i en 2017 ha presentat el seu primer disc al costat de Raül Refree, Los Angeles.

Per la seua part, Solea Morente és una artista de naturalesa diferent de qualsevol precedent anterior, barrejant rock i flamenc i ara estrena el seu primer disc.

Si vols assistir, cal comprar les entrades per 25 €/23 € en platea i 20 € en amfiteatre.

La programació de Teatre Rio, continua el dia 21 d’abril amb el Festival Benèfic a favor de Càritas