El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Telefònica anuncia que el Baradello i el Sargento ja disposen de fibra òptica

El Baradello, imatge de google maps

La fibra òptica ja arriba a quasi 39.000 empreses i cases de tot Alcoi. Telefònica assegura que continuarà amb el desplegament durant aquest 2020. 

Des d'aquest mes de juny, i segons assegura Telefònica, 364 negocis i vivendes de les urbanitzacions d'El Baradello i El Sargento d'Alcoi ja disposen de fibra òptica i alta velocitat. 

Telefònica anuncia que des d'aquest mateix mes de juny, les urbanitzacions de l'oest d'Alcoi com El Baradello o El Sargento ja disposen de fibra òptica, la qual cosa permet una navegació més ràpida i accedir a serveis com plataformes de continguts o jocs en línia. 

La instal·lació s'ha fet gràcies a un conveni de l'Ajuntament d'Alcoi amb Telefònica. I suposa un pas més en la dotació de serveis a aquestes urbanitzacions, que fins fa poc ni tan sols tenien cobertura. L'alcalde d'Alcoi Toni Francés assegura que "des de l'Ajuntament i telefònica ja vam fer un esforç per a la instal·lació d'una antena, que va permetre solucionar un problema que patien, des de fa anys, aquestes urbanitzacions per la falta de cobertura. I ara, es fa un pas més endavant, i aquests ciutadans ja disposen d'un servici equiparable a la resta de la ciutat".

Segons les dades oferides per Telefònica, s'ha donat cobertura de fibra òptica a 364 vivendes i empreses ubicades en aquestes dos urbanitzacions. En general, la fibra òptica ja arriba a 38.996 domicilis i empreses de tot Alcoi, i es preveu continuar amb el desplegament al llarg d'aquest 2020.