El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teló Teatre estrena La Dama del Alba en la recta final de la Mostra de Teatre de Cocentaina

La Dama del Alba s'estrena aquest dissabte 23 de febrer al Centre Cultural El Teular a les 20.30 h. Tota la informació al vídeo.

Enguany la Mostra de Teatre de la Vila Comtal compleix vint anys en la que grups de teatre de tot arreu de la Comunitat Valenciana exposen les seues obres durant un mes ple d'art, emoció i diversió.

En aquesta edició, el grup Almadraba Teatre del Campello va encetar la Mostra de Teatre de Cocentaina amb l'obra 24-F; el grup Pla i Revés d'Altea va continuar la mostra amb l'obra De la sort i de la mort; i aquest cap de setmana arriba el torn de Teló Teatre de Cocentaina i el grup Clowdestino d'Alacant, aquest últim estrenant la secció infantil per a atraure els més menuts al teatre amb l'obra Miau, miarramiau que tindrà lloc aquest diumenge 24 a les 12.00 h al Centre cultural El Teular.

Per la seua part, Teló Teatre torna a estrenar l'obra La Dama del Alba, que enguany fa cinquanta anys des de la seua primera estrena pel que fora l'embrió d'aquest grup de teatre. ARAMULTIMÉDIA ha volgut conéixer més sobre l'obra i el grup de teatre, i ha estat a un assaig per a veure que ens espera als espectadors, no t'ho perdes al vídeo.