El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Temperatures sota zero a les nostres comarques aquest dijous i divendres

Quasi dos pams de neu / Kiko Abad
Pareix que ja no nevarà durant els pròxims dies

Tant per a dijous om per a divendres, AEMET ha decretat risc groc per baixes temperatures. Segons l'organisme estatal, es podria arribar a 6 graus negatius a l'interior d'Alacant. El temporal no ha deixat cap incident d'importància

La neu caiguda aquests dies ens deixa paisatges espectaculars, com es pot veure en les fotos que ens ha fet arribar Kiko Abad. La previsió és que no torne a caure neu a les nostres comarques, encara que el fred sí que es queda. Predominarà el cel ras i, amb ell, les gelades. El més important és que no s'hi ha produït cap incident ressenyable després del temporal.

Segons les dades que ofereix l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Ibi o Banyeres, les temperatures arribaran als -2 graus aquest dijous 8 de febrer. A Alcoi, les mínimes seran de 0 graus sense possibilitat de neu. A hores d'ara no hi ha cap carretera tallada ni restringida per gel o neu a les nostres comarques, encara que cal extremar la precaució en algunes vies secundàries i de muntanya.

Tant per a dijous om per a divendres, AEMET ha decretat risc groc per baixes temperatures. Segons l'organisme estatal, es podria arribar a 6 graus negatius a l'interior d'Alacant. Pel que fa a les zones urbanes, el divendres podrien arribar a -2 graus a Cocentaina i a Alcoi. Encara farà més fred a Ibi o Banyeres, on s'esperen 3 i 4 graus per davall de 0, respectivament.

ARAMULTIMÈDIA continuarà informant de l'evolució de l'oratge. També podeu seguir al nostre meteoròleg de capçalera, Jordi Payà, a Oratgenet.