El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença 'Temps de dones'. La iniciativa contestana per a l'empoderament laboral de les dones

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, envoltada per les encarregades de 'Temps de dones'/AM

La inversió per al programa ascendeix als 9.400 €, el 60% de la qual ha estat aportat per la Diputació D'Alacant.

Cocentaina aposta per visibilitzar el paper de la dona en l'àmbit laboral amb 'Temps de dones', una iniciativa que tindrà lloc del 10 al 28 de setembre i que portarà a la capital del Comtat tot un seguit de tallers i de ponències on la dona serà la protagonista.

L'alcaldessa del municipi, Mireia Estepa, ha recalcat en roda de premsa els tres pilars fonamentals del programa: "fomentar l'empoderament de la dona, oferir oportunitats de negoci i atorgar ferramentes de formació". Amb aquesta finalitat es portaran a terme diferents iniciatives i accions, tallers de formació, ponències, exposicions, i esdeveniments de networking, entre d'altres.

Malgrat que la iniciativa s'adreça principalment a les habitants de Cocentaina, la inscripció està oberta per a les dones de la resta de pobles de la comarca. Inscriure's és completament gratuït i no hi haurà límit d'aforament excepte per a alguns tallers.

La sol·licitud d'inscripció, l'horari i el programa es poden trobar a l'àrea de promoció econòmica de la web de l'Ajuntament de Cocentaina. Les interessades també poden consultar les novetats de 'Temps de dones' al perfil obert ad hoc a les xarxes socials.