El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tenim promesa del golf a Alcoi. Juan Anduix guanya el campionat absolut KA Internacional

Juan Anduix

Només té 11 anys i ja ha guanyat un trofeu 'sènior'

Amb només 11 anys, Juan Anduix, ha guanyat el trofeu absolut de golf KA Internacional que ha tingut lloc a La Sella organitzat pel Club de Golf Alcoi.

En primera categoria, ha guanyat amb 37 punts el també jove Marc Juan, que li van permetre superar a tots els rivals, sent Mario Márquez segon amb 34 punts. En segona, Josu Pérez de Nanclares va guanyar amb 35 punts, la qual cosa li permet seguir disputant l'Ordre de Mèrit fins a l'últim trofeu. Després d'ell, Dani Hernández va ser segon amb 34 punts. Quant al premi a la bola més prop del clot, va ser per a Marc Juan, que va deixar el seu colp a escàs metre i mitjà de bandera en el parell 3 del clot 15.

El pròxim 11 de novembre el Club de Golf Alcoi tanca la temporada regular. Luis Agulló és el guanyador 2018 des de fa un parell de mesos, però el segon i tercer lloc estan en disputa oberta.

Mario Márquez i Juan Carlos Anduix, amb sol 2 punts de diferència en la classificació, es jugaran els llocs de podi en el trofeu de novembre. Gonzalo Gironés té una mínima opció d'entrar en el top 3, però necessitaria guanyar l'últim trofeu i esperar l'absència o que els seus dos rivals fallen.