El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tercera edició del Programa "Anima't"

La regidora de Democracia Participativa, i alumnes del CIP FP de Batoi del mòdul d'Animació Sociocultural i Turística, han presentat les activitats que estaran dirigides a les zones de Barxell, el Partidor, el Baradello i San Pancràs. 

Maria Baca, regidora de Democràcia ParticipativaEsther Hilguero, Sara Galisteo i Virtu Bernabeu, alumnes del mòdul del mòdul d'Animació Sociocultural i Turística del CIP FP de Batoi, han presentat la programació de la tercera edició del Programa "Anima't", que té com a objectiu fomentar les activitats entre els veïns dels diferents barris i ajudar a les associacions de veïns a realitzar-les. 

Les zones en les quals es realitzaran les activitats seran Barxell, el Partidor, el Baradello i San Pancràs. Aquestes alumnes han sigut les encarregades de dissenyar cadascuna de les jornades, depenent de la ubicació. Per al Partidor, es realitzarà una ruta turística al Molinar, amb proves que els assistents hauran de superar i amb un esmorzar participatiu. 

En San Pancràs hi ha programació per als dies 30 d'abril i 10 i 11 de maig. El primer dels dies dissenyaran roba i instruments musicals, que s'utilitzaran el dia 11 de maig per a fer una batucada que estarà acompanyada per una pella realitzada pels veïns, i un taller de cuina. El dia 10 de maig, hi haurà tallers per a xiquets i xiquetes de totes les edats.

Per la seua part, les activitats programades per Barxell i el Baradello, estaran enfocades en fer rutes. En el primer lloc serà una ruta teatralitzada, inspirada en l'Edat Mitjana, i la del Baradello, es realitzarà una ruta d'orientació i també una carrera "color run".