El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tercera graduació del Màster en Indústria Cosmètica al Campus d'Alcoi

Tercera graduació del Màster en Indústria Cosmètica al Campus d'Alcoi / UPV

S'han graduat 17 alumnes i segons les estadístiques el 75% trobarà faena en un mes

17 alumnes s'hna graduat en la tercera promoció del Màster en Indústria Cosmètica del Campus d'Alcoi de la UPV. En l'acte han estat presents, el director del Campus, Juan Ignacio Torregrosa i la representant de la Comissió Acadèmica del Màster, Ana María Mata entre altres

La tercera promoció del Màster en Indústria Cosmètica del Campus d'Alcoi de la UPV s'ha graduat al Saló de Graus 'Roberto García Payá'. En total han sigut 17 alumnes que ixen al món laboral amb una bona preparació. Segons les estadístiques, el 75% d'alumnes que cursen el MIC troba ocupació en menys d'un mes.

En aquest acte han estat presents Juan Ignacio Torregrosa, Director del Campus d'Alcoi de la UPV, Ana María Mata, representant de la Comissió Acadèmica del Màster, Clara Domenech en representació dels alumnes i Eliseo González Abellán, Cap d'inspecció de la indústria farmacèutica i responsable de la indústria cosmètica de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

Si estàs interessat en cursar aquest màster, ja està obert el termini de preinscripció de la quarta edició. Podràs gaudir d'un fort contingut teòric i pràctic, ja que els alumnes que ho desitgen poden realitzar pràctiques en empreses durant la realització d'aquest.