El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teresa Mollà Castells estrena col·laboració amb AraMultimèdia

A partir del pròxim mes de gener, AraMultimèdia incorpora una nova firma a la secció d’opinió. Teresa Mollà Castells publicarà mensualment un article…

A partir del pròxim mes de gener, AraMultimèdia incorpora una nova firma a la secció d’opinió. Teresa Mollà Castells publicarà mensualment un article on abordarà temàtiques relacionades, prinicipalment, amb les violències masclistes i el feminisme. Natural d’Ontinyent, actualment, és redactora d’opinió setmanal al diari Levante EMV amb la columna "Perquè em dona la gana".

Formadora de FOREM i, als últims anys, al CEFIRE de Xàtiva en temàtica de gènere, coeducació i micromasclismes, ha desenvolupat una intensa tasca com a comunicadora durant els últims anys. Entre les seues ocupacions més reeixides amb mitjans de comunicació destaquen: editorialista durant dos anys del programa setmanal "Agenda de eventos" a Ràdio Bocairent; directora durant quatre anys del programa "Personas diverses" en Ritmo FM dOntinyent i col·laboradora durant dos anys del programa "La cuadratura del círculo" de Radio Círculo, del Círculo de Bellas Artes de Madrid.

Pel que fa al la seua faceta com a divulgadora per escrit, a més de la col·laboració amb el diari Levante, és autora del blog "Mujeres sabias y brujas". És autora dels llibres "Pensamientos, reflexiones, rabias y protestas" (2014), "Perquè de vegades els silencis sí que es poden escriure" (2016) i de recent aparició, "Día a día en tiempos raros" (2020) i "Perquè em dona la gana" (2020); ambdós disponibles a la Llibreria Detroit d’Alcoi. Així mateix, ha col·laborat de forma regular amb diferents mitjans de comunicació espanyols i llatinoamericans.

L'any 2015 va ser distingida amb un dels Premis 9 d'Octubre que atorga l'Ajuntament d'Ontinyent, per la seua trajectòria en la defensa dels drets de les dones i de diferentes col·lectius socials i lany 2017 va rebre el Premi Joan Baptista Basset, que atorga el Casal Jaume I de La Vall dAlbaida a la trajectòria de persones compromeses amb la cultura i el territori.