El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teresa Payá jugarà per primera vegada la Copa de la Reina

Teresa Payá
  • Teresa Payá: “Sempre he tingut l'esperança i pressentiment que anàvem a arribar a jugar-la, i més amb el projecte que teníem a principi de temporada"

Teresa Payá, una de les joies de la pedrera del P.A.S Alcoi, disputarà per primera volta en la seua vida la Copa de la Reina d’hoquei patins.

L’alcoiana està immersa en una temporada d'emocions amb el seu equip de primera categoria nacional d'hoquei patins, el Club Patí Fraga. Aquesta és la primera temporada de Teresa en el club i ella mateixa assegura la gran disciplina que suposa formar part de les línies d'un equip de primera: “Entrenem molt, perquè la categoria exigeix molt i tots els partits són molt durs. Està suposant un gran esforç, però alhora està sent molt bonic perquè tots els partits són molt competits. Mai saps el que passarà per molt que jugues contra l'últim, i això és una cosa que m'agrada”.

No obstant això, tot treball té el seu recompensa i Teresa Payá ja pot contar que jugarà la Copa de la Reina. El bitllet a la competició sempre suposa una alegria i un plus per a eixir de la quotidianitat de la lliga regular, però per al Fraga significa més que això. Aquesta és la primera temporada de l'equip en l’Ok Lliga i han arribat a estar en cinquena posició en la classificació. “De normal, quan els equips ascendeixen, poques vegades s'arriben a mantindre, i si ho fan sempre ho fan lluitant pel descens. Nosaltres hem arribat a estar en posicions de play off, així que estem molt contentes per la temporada”, continua l'alcoiana. 

Teresa Payá jugarà per primera vegada en la seua trajectòria esportiva la Copa de la Reina. És cert que, el seu anterior equip (el Vilasana), va arribar a disputar la competició, però Payá era la novena jugadora i no va saltar a la pista

Jugar la Copa de la Reina no era una cosa inassolible en la ment de l'esportista. “Sempre he tingut l'esperança i pressentiment que anàvem a arribar a jugar-la, i més amb el projecte que teníem a principi de temporada. Tenia molt clar que, si treballàvem, arribaríem. I així ha ocorregut”, segueix Teresa.

El Fraga s'enfrontarà dijous que ve 11 de maig al Manlleu i, en cas que guanyen, jugaran de nou el dissabte 13. “Crec que tenim possibilitats de guanyar al Manlleu. Quan van fer el sorteig era, al costat del Gijón, la possibilitat que volíem que ens tocara, perquè són dos equips als quals els hem guanyat en la lliga. Però és una competició on tot pot passar. Molts equips donen sorpreses i t'ho jugues a vida o mort en un partit”, confessa Teresa.