El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Testament i herència, tot el que has de saber

L’herència és un acte jurídic en el qual el tràmit de drets, béns o obligacions a altres persones (hereters) es converteix en un procediment complex, en el que és verdaderament necessària la professionalitat, l’experiència, la planificació i la confiança que ofereixen entitats o empreses especialitzades en aquest camp. I és que la mort d’un familiar o amic es pot convertir en un autèntic mal de cap per als hereters, arribant, a vegades, a veure’s immersos en lluites legals per a la resolució i satisfacció del testament.

 

¿En qui puc confiar?

Per aquesta raó, és de gran importància que ens informem i seleccionem correctament aquell bufet que guiarà el procés testamentari, d’herència o successió, ja que són un gran nombre les entitats les que ofereixen aquests serveis de representació legal. No és una feina gaire fàcil. Has de posar-te en contacte amb diversos bufets d’advocats, esperant que algun d’ells satisfés les teves necessitats i resolgués, de la forma més professional possible, les teves inquietuds. Però són ben pocs els que reuneixen les principals característiques. I, ¿quines característiques ha de reunir un bon bufet d’advocats testamentaris?, et preguntaràs. Doncs, l’experiència i les opinions han demostrat que bufets com advocat herències són els idonis per dur a terme aquests serveis de representació.

Característiques d’un bon bufet d’advocats testamentaris

En primer lloc, un bon bufet d’advocats ha de treballar en benefici dels seus clients, anteposant el seu benestar i la seva satisfacció. I aquest aspecte és la missió que defèn, en tot moment, ADVOCAT HERÈNCIES CC. I és que l’eslògan “La nostra missió és assegurar que obtingui la part justa que li correspon” encapçala, a primera plana, la seva pàgina web.

En segon lloc, també és important l’experiència que el bufet d’advocats té en aquest camp. Per tant, podem considerar que ADVOCAT HERÈNCIES CC, segueix sent una gran opció de representació, ja que compten amb un gran nombre d’advocats especialitzats en el camp de les herències i successions, amb una dilatada experiència en el món del litigi patrimonial i la pràctica de contingències del demandant. A més, aquesta experiència se suporta sot a un gran domini i coneixement dels aspectes legals i humans del litigi testamentari, així com una gran taxa d’acords i victòries legals.

En tercer lloc, has d’assegurar-te que els serveis que el bufet seleccionat et pot oferir, satisfan les teves necessitats i compleixen els objectius legals que hi planteges. En aquest cas, i continuant amb l’exemple, ADVOCAT HERÈNCIES CC es pot considerar com un dels bufets més complets en quant al litigi patrimonial, ja que els serveis oferits són molt complets, sent els següents:

  • Tramitació i gestió testamentària, a través de l’assessorament del client, la captació de dades per a la redacció del testament, la presentació del borrador al client i, finalment, la firma en la Notaria més pròxima a l’interessat.

  • Tramitació d’herències, a través de l’assessorament dels hereters, l’obtenció de dades i documents per a la tramitació del document hereditari, la valoració del béns, la firma en la Notaria sol·licitada, el càlcul i la presentació dels impostos de Successió i Plusvàlues i, finalment, la inscripció de l’escriptura d’herència.

Per últim, altre aspecte que és determinant a l’hora de seleccionar el bufet d’advocats són els honoraris. En el cas d’ADVOCAT HERÈNCIES CC, és de tenir en compte que presenten uns dels preus/honoraris més competitius del sector, assegurant, als seus clients, costos sense sorpreses, així com l’assessorament i la gestió per evitar impostos necessaris.

En definitiva, ADVOCAT HERÈNCIES CC ha demostrat que és l’equip indicat per resoldre qualsevol classe de problema legal relacionat amb Testaments, Herències, Successions i Herències legítimes. Calma, professionalitat, seguretat i confiança és el que ADVOCAT HERÈNCIES CC transmet. Tots ells estats i sentiments que, com a client, aprecies sentir quan rep un servei. És el que marca la diferència.