El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tindrem enguany Mostra de Teatre amb 18 espectacles

imatge d'arxiu d'una obra de la Mostra de Teatre

Consulta ací la programació completa.
 

Està pensada especialment per als programadors, així que en principi només s'obrirà la venda al públic en general per als espectacles del Teatre Calderón. Es compliran totes les mesures sanitàries, i per això no hi haurà espectacles de carrer.

Alcoi acollirà la XXX edició de la Mostra de Teatre entre el 24 i el 28 de maig en sis espais de la ciutat. Hi haurà un total de 18 representacions, 3 d'elles d'estrena absoluta, i 4 que s'estrenen a la Comunitat Valenciana. Són obres de companyies de diferents autonomies com Andalusia, País Basc, Madrid o Balears.

Abans de tot, podrem gaudir el 22 de maig de ‘ELECTRA.25’, de la companyia Atalaya. "Una representació fixada al calendari pensant en el fidel públic alcoià. . Per això, s’afegeix al programa el dissabte previ a la Mostra i amb localitat a la venda al públic en general", expliquen des de l'organització.

Perquè enguany, donada la situació, no totes les obres es faran obertes al públic en general, sinó que estan pensades per als programadors, per tal de complir amb els aforaments. Sí que es traurà venda al públic de les quatre funcions que es fan al Teatre Calderón, i en el cas que els programadors no ompliren la resta de funcions, també s'obriren al públic.

També s'acompliran altres normes, com per exemple que l'horari de les funcions està pensat perquè tots puguen tornar a l'hotel o a casa abans del toc de queda. I enguany no hi haurà espectacles de carrer, excepte una obra prevista a la Glorieta, però concebuda com una visita guiada amb grups de 10 persones.