El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tindrem Fira de Tots Sants presencial, però en tres caps de setmana per no generar aglomeracions

Cocentaina anuncia que aquest 2021 sí que hi haurà exposició i venda de productes als carrers durant la Fira de Tots Sants, tot i que encara no serà "al 100 per cent la Fira de Cocentaina que coneixem". Els expositors que vulguen participar ja poden emplenar la sol·licitud.

En el món prepandèmia, la Fira de Tots Sants atraia més de mig milió de persones en tan sols tres dies a la capital del Comtat. Aquesta situació encara no es pot donar, expliquen des del consistori contestà, però sí que preparen una Fira amb activitat comercial als carrers de Cocentaina. La proposta és celebrar la Fira durant tres caps de setmana diferents del mes de novembre. "Estarà present l'exposició dels sectors tradicionals: maquinària, automoció, alimentació, tecnologia, etc però dividits en diversos caps de setmana de manera que puga haver-hi més espai, tant per al trànsit de visitants, com entre els propis expositors", expliquen des de la regidoria de Fira. En la web de la Fira es poden ja fer les sol·licituds per a participar com a expositor.

Eugenia Miguel, regidora de Fira, explica que en setembre, amb les noves mesures per a festes populars i activitats, es comprovarà la viabilitat que té la celebració de la Fira. "Encara que tots tenim moltes ganes de Fira, és fonamental continuar sent responsables i oferir només aquelles opcions que garantisquen la seguretat de totes les persones, expositors i visitants. En aquest sentit, volem proposar un format que es dilate en el temps de manera que puguem evitar aglomeracions i alliberar part del poble perquè hi haja més espai de trànsit i superfície comercial".