El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tirisiti acompanyarà enguany els corredors de la 'San Silvestre Alcoiana'

Moment de la presentació en les instal·lacions de la Fundació Mutua Levante.

La cursa manté el seu tradicional traçat de 6km, sent la sortida a les 18 h del dia 31 de desembre des del parc de Cervantes. 

Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden realitzar via on-line a la següent adreça electrònica

 

La tretzena edició de l'última prova esportiva de l'any compta com a novetat d'enguany amb la iconografia del Tirisiti, que il·lustrarà els cartells promocionals de la cursa i les samarretes que seran repartides entre els corredors.

De fet, l'entrega de samarretes esportives com a part de la borsa del corredor és una de les principals novetats, que se sumarà al fet que la cursa d'enguany serà cronometrada. Tal com ha explicat el regidor d'Esports, Alberto Belda, a pesar d'aquest cronometratge la cursa mantindrà el seu "esperit festiu", ja que no es planteja com una prova competitiva.

Podran participar en la prova els majors de 14 anys. Tots aquells que estiguen per davall d'aquesta edat tindran la possibilitat d'inscriure's en una sèrie de categories adaptades, cadascuna de les quals disposarà d'un traçat a mida dels participants, de menor extensió que la cursa per a adults.

Les inscripcions, completament gratuïtes, ja es poden realitzar via on-line a través de la següent  adreça electrònica. La recollida dels dorsals es podrà efectuar el dia 30 de desembre al Centre Comercial Alzamora, de 18 a 21 h; i el mateix dia de la prova (dilluns 31) d'11 a 14 h en el centre comercial, i de 15 a 17.30 h en el parc de Cervantes, punt d'eixida de la prova.

La cursa compta amb el patrocini de Mutua Levante Seguros i amb el Club Atletisme Alcoi com una de les entitats organitzadores. Jordi Tomàs en nom de la Mutua, i Toni Giner, com a president del Club, han participat en la roda de premsa per a presentar l'esdeveniment.

Samarreta que es repartirà entre els corredors