El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tirisiti també compra al 'Black Friday' del Centre Comercial Alzamora

Fins el diumenge 29 de novembre pots comprar al 'Black Friday' d'Alzamora 

El Nadal i el 'Black Friday' arriba al Centre Comercial Alzamora. Com cada any, l'encesa de llums ha sorprés tothom, fins i tot, a Tirisiti i 'l'auelo' que passaven per allí. ARAMULTIMÈDIA ha estat a aquesta encesa de llums i ofereix un vídeo. Els descomptes pel Black Friday s'allarguen fins al diumenge 29 de novembre.

Als espectaculars descomptes del Centre Comercial Alzamora, se sumen sortejos per aconseguir targetes regals. Els més matiners ja han fet les seues compres i ja han pogut gaudir de comprar a un lloc segur com és aquesta superfície comercial.


Per a participar en el sorteig, serà necessari presentar en l'estand situat a la planta baixa, un tiquet de compra superior a 20€. Una vegada presentat el tiquet, el participant haurà d'emplenar una papereta amb les seues dades i en l'estand es proporcionarà un rasca, on es pot guanyar o bé una targeta regal, o bé marxandatge d'Alzamora. També és possible que en el rasca aparega l'opció de tornar a intentar-ho. L'horari per participar en el sorteig és de divendres 27 a diumenge 29 en horari d'11 a 14 h i de 17 a 21 h.

El Centre Comercial Alzamora és un lloc segur de compres. Així ho acredita l'auditoria realitzada per SGS, empresa líder mundial en inspecció. Aquesta certificació verifica que la superfície comercial compleix amb les mesures de neteja i seguretat necessàries per a frenar la propagació de la Covid-19.