El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tirisiti torna a Alcoi i posarà a la venda 11.000 entrades per al públic en general a partir del 15 de desembre

Tirisiti

Les entrades per al públic en general es podran comprar a partir del dimecres 15 de desembre a les 16 h en ticketalcoi

El retaule més famós, El Betlem de Tirisiti, torna al Teatre Principal de la mà de La Dependent. Les entrades per al públic en general es podran comprar a partir del dimecres 15 de desembre a les 16 h. Les funcions ‘normals’ començaran el 23 de desembre. Si eres dels que no pot esperar, també ofereixen funcions extraordinàries durant els dissabtes 4, 11 i 18 de desembre. Per a aquestes funcions les entrades es poden comprar a partir del dijous 25 de novembre.

Vora 11.000 persones podran veure el Tirisiti en les funcions per a tots els públics que tindran lloc del 23 de desembre al 5 de gener. Després d’un Nadal on pràcticament no es van fer representacions del retaule, La Dependent ha programat més de 60 representacions per al Nadal Alcoià. Cal destacar que totes les entrades es vendran per internet a Ticketalcoi.com i només es vendran entrades en taquilla física a excepció que no s’hagen venut en línia.


Tirisiti té moltes ganes d’apropar-se als espectadors i organitza funcions extraordinàries els dissabtes 4, 11 i 18 de novembre. La venda per internet d’aquestes entrades comença el 25 de novembre. Cada dissabte tindrà 6 funcions, 3 de matí i 3 de vesprada. Aquestes funcions estan dirigides sobretot a grups, associacions, filaes… que en funcions normals tenen molt complicat acudir en grup.


Tots els detalls d’El Betlem de Tirisiti els ha contat Joanfra Rozalén, director de La Dependent, a ARAMULTIMÈDIA. Apunta que després de 32 anys de gestió del Tirisiti, el retaule “té una demanda que es manté en el temps”. Rozalén també indica que “estem en un any de trànsit a nivell d’arts escèniques i volem aplicar tots els criteris dels protocols sanitaris”.


Campanya escolar


La Dependent ha comptabilitzat vora 9.000 xiquets que veuran el Tirisiti durant la campanya escolar. Aquesta comença el 26 de novembre i finalitza el 22 de desembre. Joanfra Rozalén indica que “hi ha funcions que es queden al 50% de l’aforament” per tal de “complir amb els protocols que marca cada col·legi”. Cal recordar que alguns col·legis encara mantenen la separació d'1,20 metres i han d’estar en grups bombolla.


Els col·legis podran veure el Tirisiti en unes 14 funcions. El nombre de funcions baixa per tal de complir el protocol. Rozalén indica que en les funcions escolars “cal higienitzar el teatre entre les funcions i airejar l’espai. Ens deixem espectadors pel camí per tal de complir els protocols”. Per a les funcions escolars, hi ha centres en llista d’espera.