El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toc de queda a la 1 de la matinada o hostaleria fins a les 00:30 h. Aquests són els canvis a partir del dilluns 24 de maig

Terrassa / AM

En els grans esdeveniments culturals, esportius o de qualsevol altre tipus, s’amplia l’aforament a 3.000 persones en interiors i 4.000 en exteriors.

El Consell ha actualitzat les mesures i restriccions davant la Covid-19. Aquestes entraran en vigor a partir del dilluns 24 de maig i es prorrogaran, almenys, durant els següents 14 dies.

La incidència acumulada a la Comunitat Valenciana se situa per davall dels 50 casos per cada 100.000 habitants. Aquestes dades fan que el Consell relaxe mesures davant l’avança de la vacunació contra el Coronavirus.


Una d’elles és que el toc de queda es retarda fins a la 1 de la matinada i la mobilitat nocturna estarà restringida des d’eixa hora fins a les 6 h del matí. A més, l’hostaleria i restauració estarà oberta fins a les 00:30 h amb l’interior al 50% i un màxim de 10 persones per taula. En exteriors, al 100% de la seua capacitat.


Pel que fa a les reunions socials en espais públics i privats, es poden celebrar amb un màxim de 10 persones. En els grans esdeveniments culturals, esportius o de qualsevol altre tipus, s’amplia l’aforament a 3.000 persones en interiors i 4.000 en exteriors.


Totes aquestes mesures es prolongaran durant 14 dies a tot el territori valencià en els pròxims 14 dies a partir del dilluns 24 de maig.