El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Aracil s'incorpora a l'staff de l'equip femení del NB Alcoi

Toni Aracil

El sènior femení del Nou Bàsquet Alcoi ha incorporat a Toni Aracil per al seu equip tècnic. Aracil estarà al costat de la directora tècnica de l'equip, Lirios Rovira, amb la qual dirigirà un equip que s'ha classificat en les tres últimes temporades per a jugar el dret a la fase d'ascens a primera Nacional.

Toni Aracil i Lliris Rovira han coincidit aquesta última temporada en la banqueta del Cadet Femení, el qual es va classificar per a jugar en la categoria de Preferent. Des del club asseguren que Toni "aportarà el seu caràcter i experiència en el món del bàsquet, així com el coneixement d'algunes de les jugadores que ja va entrenar en la seua anterior etapa".

Pel que respecta a les jugadores de l'equip sènior, ja s'ha confirmat la presència en l'equip de Laura Hernández, Almudena Tárraga, Nuria Aguilar, Aroa Crespo, Brega Coderch, Júlia Barceló, María Colomina i Ariadna García.  El club està a l'espera de l'evolució de la lesió de la capitana en les últimes temporades, Ana Pedrós, qui podria seguir en cas de recuperar-se del seu genoll.