El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Francés aspira a presidir els socialistes de la província d'Alacant

Quasi 6.000 militants socialistes alacantins podran votar en les primàries el pròxim mes de gener. 

S'enfrontarà el pròxim 16 de gener a qui fora l'alcalde d'Elx Alejandro Soler. La presentació oficial de la seua candidatura serà dissabte 11 de desembre, però ha avançat la seua intenció en un vídeo propi en xarxes socials.

Era esperat, però no oficial fins que no ho ha anunciat ell mateix en un vídeo que ha penjat en les seues xarxes socials.

 

 L'alcalde d'Alcoi Toni Francés vol fer un pas més lluny i es presenta a secretari general dels socialistes alacantins. Anuncia un recorregut per les diferents comarques alacantines "per a conéixer les vostres inquietuds i propostes", i assegura que el seu projecte és el de Pedro Sánchez i Ximo Puig.

Però no és l'única candidatura presentada, de moment, per a les primàries dels socialistes alacantins, que tindran lloc el 16 de gener del 2022. Qui fora alcalde d'Elx i ara diputat al congrés, l'il·licità Alejandro Soler, també ha anunciat la seua candidatura i ja ha iniciat el recorregut per les nostres comarques.

Alejandro Soler, en una trobada amb els militants d'Ibi.

Alejandro Soler va anunciar la seua candidatura a finals de novembre en una trobada amb la militància il·licitana al Palau de Congressos d'Elx, amb l'assistència de vora 500 afiliats. Compta amb el suport dels alcaldes d'Elda, Rubén Alfaro, o l'Alfàs del Pi, Vicent Arques, però sembla que els càrrecs més afins de l'actual direcció dels socialistes valencians estan al costat de Toni Francés. Els suports amb què compta l'alcalde alcoià es comprovaran el pròxim dissabte 11 de desembre en la presentació oficial de la seua candidatura en un acte a la Universitat d'Alacant.