El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Francés, candidat a l'alcaldia d'Alcoi pel PSOE: "Hem volgut explicar de tu a tu a la ciutadania totes les nostres propostes"

Alcoi ja coneix als 25 membres que componen la llista del PSOE d'Alcoi per a les Eleccions Municipals del diumenge 26 de maig. La presentació s'ha celebrat al Sercotel Ciutat d'Alcoi, on s'ha omplit un dels seus salons de gom a gom. Vicent Soler, dirigent del PSPV-PSOE, ha donat suport a Toni Francés.

Els socialistes alcoians ja han presentat públicament la seua llista en l'acte central de campanya. Cal destacar que només dos membres del govern anterior no estan a la llista, com és Manolo Gomicia i Aroa Mira. Jordi Martínez, Secretari General de l'agrupació local del PSOE, ha fet un discurs molt crític amb l'oposició, atacant als partits de dreta i esquerra. D'una banda ha carregat contra Guanyar i Unides Podem, dient que "si no són capaços d'entendres entre ells, no podran fer propostes per Alcoi". Pel que fa als altres partits ha afirmat que la dreta està "desfeta".


Toni Francés, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA abans de començar l'acte central de la seua campanya, ha destacat que la llista del PSOE "vol que siga l'equip de govern a partir del 26 de maig". L'acte també ha sigut "una oportunitat d'explicar a tots els alcoians i alcoianes que ens acompanyen a l'acte totes les nostres propostes i tot el que volem fer per millorar la vida de tots els alcoians i alcoianes".


Durant la campanya de "tu a tu", Toni Francés afirma que volen continuar explicant "el procés de transformació de la ciutat d'Alcoi i com voler impulsar encara més el lideratge de la ciutat". L'acte ha estat conduit per Xesca Lloria.


Vicent Soler també ha demanat el vot
El dirigent del PSPV-PSOE, Vicent Soler, també ha volgut donar suport a la candidatura de Toni Francés com alcaldable d'Alcoi.


A banda de demanar el vot a escala local, també ha recordat que les Eleccions Europees són importants. Soler ha afirmat que "per ara Europa està en mans de la dreta des de fa molt de temps". Ha qualificat l'actual estat d'Europa com "d'insolidaritat".