El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Francés considera "una gran notícia" els 22 milions d'euros d'inversió per part de Foment en el tren Alcoi - Xàtiva

Toni Francés / AM
L'alcalde també indica que "esperem, doncs, que part d'aquesta inversió es veja en els pressupostos de l'Estat per a 2018"

Francés indica també que "aquesta inversió arriba després d'innombrables reunions, demandes i pressions que tant els alcaldes d'Alcoi, Ontinyent i Xàtiva, com el mateix President de la Generalitat, Ximo Puig, hem traslladat al Ministeri en els últims anys, reclamant una solució efectiva per a aquesta línia de titularitat estatal"

L'Ajuntament d'Alcoi ha "aplaudit" la inversió del Ministeri de Foment de 22 milions d'euros en la línia de tren Alcoi - Xàtiva. Aquestes inversions es divideixen en 10 milions per a millorar la seguretat i 12 per a la renovació de la línia ferroviària. L'alcalde, Toni Francés, indica "l'absoluta necessitat" d'aquesta mesura inclosa en el pla de rodalies 2017-2025.

Francés també afirma en un comunicat de premsa que "aquesta inversió arriba després d'innombrables reunions, demandes i pressions que tant els alcaldes d'Alcoi, Ontinyent i Xàtiva, com el mateix President de la Generalitat, Ximo Puig, hem traslladat al Ministeri en els últims anys, reclamant una solució efectiva per a aquesta línia de titularitat estatal".

Des de l'Ajuntament, en paraules de l'alcalde, assenyalen que "aquesta inversió és de justícia, ningú ens ha regalat gens, solament esperem que les inversions tinguen continuïtat amb les realitzades enguany, no podem deixar passar més temps. Necessitem que la inversió siga immediata i es reflectisca ja en els pròxims pressupostos de l'estat en el 2018".