El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Francés: "demanem el vot no per allò que hem fet, sinó per allò que anem a fer"

El Partit Socialista d'Alcoi encara les dues setmanes prèvies a les eleccions municipals tancant files entorn del seu alcaldable, Toni Francés, qui ja comença a parlar d'un programa electoral conformat per 175 propostes amb què "millorar la ciutat i apostar pel futur d'Alcoi en totes les seues àrees".

Hores després de l'inici de campanya, i de la tradicional pegada de cartells, l'equip socialista al complet s'ha presentat davant dels mitjans de comunicació en la primera compareixença de la carrera electoral per a les municipals. Francés ha fet palesar la "cohesió i unió" entre els membres de la seua llista, als quals atorga "tota la força per a treballar per Alcoi".

"Demanem el vot no per allò que hem fet, sinó per allò que anem a fer" assegura l'alcalde, el qual no li ha impedit fer un succint repàs per allò que han estat els darrers 8 anys de govern socialista. Un dels punts on ha incidit és en el projecte d'Smart City, que va engegar el govern municipal a l'inici de la seua gestió. "Molta gent no entenia que l'aposta pel coneixement en el desenvolupament econòmic poguera servir per a Alcoi" ha recordat Francés, no obstant això "la ciutat ha sigut una de les poques ciutats seleccionades pel districte digital per a ubicar una de les seues seus".

Amb el seu repàs l'alcalde ha al·ludit també a la recuperació d'infraestructures, com ara la reobertura de l'IVAM-CADA ALCOI, la rehabilitació del pont de Sant Jordi, i la millora del carrer Entença. També ha recordat com s'ha reduït de manera "espectacular" la taxa de l'atur en la ciutat, reducció "molt per damunt de la mitjana provincial i de la Comunitat Valenciana".