El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Francés és investit alcalde d'Alcoi

Així doncs, la votació d'investidura ha finalitzat de la següent manera: Toni Francés 12 vots, Quique Ruiz 4, Màrius Ivorra 2, Naiara Davó 2, Sandra Obiol 2, i altres dos vots en blanc.

S'ha imposat la lògica i el socialista Toni Francés ha sigut proclamat alcalde de la ciutat d'Alcoi. El líder del PSPV alcoià ha sigut investit gràcies als 12 vots emesos pel grup municipal socialista; els regidors de la resta de partits han votat als seus propis alcaldables, excepte els de Ciutadans, que han votat en blanc.

Així doncs, la votació d'investidura ha finalitzat de la següent manera: Toni Francés 12 vots, Quique Ruiz 4, Màrius Ivorra 2, Naiara Davó 2, Sandra Obiol 2, i altres dos vots en blanc. Aquest resultat fa que Francés tinga l'oportunitat de ser alcalde durant 4 anys més, amb un equip de govern format per 12 regidors.

La votació s'ha realitzat davant d'una sala de plenaris repleta de gom a gom, fins i tot s'han hagut d'instal·lar dues pantalles al rebedor de la casa consistorial perquè tots els assistents pogueren seguir l'acte al moment. Tots 25 regidors han jurat el seu càrrec davant del respectable, i amb la presidència de la mesa d'edat, conformada pels regidors de major i menor edat. En el cas d'Alcoi han sigut el socialista Miguel Juan Reig com a membre més veterà de la cambra, i Naiara Davó de Podem com a més jove.

Els líders de cada formació, després d'haver jurat el càrrec, han verbalitzat les seues declaracions d'intencions amb els seus respectius discursos. Toni Francés ha afirmat que afronta el seu tercer mandat "amb il·lusió, humilitat i responsabilitat", i que "el diàleg, l'acord i el consens continuaran presents en el full de ruta socialista, tant amb els grups de l'oposició com amb els ciutadans".

Els 25 regidors de l'Ajuntament d'Alcoi.