El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Francés ha rebut el grup creador del vehicle Dimoni 3.0

L'alcalde d'Alcoi s'ha reunit amb el grup guanyador de la Shell Eco-Marathon Europa 2016

El grup de Cotes Baixes, guanyador del concurs Shell Eco-Marathon Europa 2016, ha presentat el seu vehicle Dimoni 3.0 a l'alcalde d'Alcoi

Toni Francés, l'alcalde d'Alcoi, ha vist el resultat de tot el treball del grup de l'IES Cotes Baixes que ha guanyat el concurs de la Shell Eco-Marathon Europa 2016 amb el vehicle Dimoni 3.0. Els regidors d'Educació, Alberto Belda i d'Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia han estat també presents.

El projecte ha sigut possible gràcies a la participació de professors i alumnes de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi que cursen els cicles formatius d'Electromecànica de Vehicles, Autonoció i Comerç de l'IES Cotes Baixes.

El nou vehicle ha participat en la categoria Prototips Bateria-Elèctrics i ha aconseguit imposar-se. Aquest concurs es va celebrar al The Olympic Park de Londres, del 30 de juny al 3 de juliol. El vehicle, igual que els seus predecessors, s'ha construït íntegrament en l'IES Cotes Baixes i ha comptat amb l'aportació desinteressada d'algunes peces fabricades amb tecnologia d'avantguarda, per empreses col·laboradores de la ciutat.