El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Francés, recolzat per Ximo Puig i el Socialisme de les Comarques, promet sòl industrial de qualitat per a la pròxima legislatura

  • Puig ha anunciat una inversió de 81 milions per a la millora de l'Hospital d'Alcoi.

Ximo Puig, membres destacats de la llista del PSOE per Alacant a les Corts i responsables del Socialisme de tots els municipis de les comarques han donat suport a Toni Francès en un acte celebrat a la Zona Nord i on, el candidat a revalidar la presidència de la Generalitat, ha anunciat una inversió de 81 milions d'euros per a l'hospital Mare de Déu dels Lliris. Francés ha assegurat que continuarà lluitant per a aconseguir sòl industrial de qualitat per a Alcoi.

Expectació en la plaça Blas Domingo Llidó de la Zona Nord per a escoltar Ximo Puig i Toni Francés en un míting on el president ha anunciat una inversió de 81 milions d'euros per a modernitzar i ampliar l'Hospital comarcal Mare de Déu dels Lliris.

Tant Puig com ara Francés han repassat la gestió del govern del Botànic i del PSOE a València i Alcoi respectivament destacant l'absència absoluta de casos de corrupció i també la gestió eficient amb polítiques socials i industrials que han aconseguit revertir la situació socioeconòmica en els últims 8 anys.

Toni Francés ha recordat que fou ell, acompanyat pels empresaris de la comarca, qui va acudir a València el 2015 per a demanar actuacions de millora als polígons industrials, i que Alcoi fou la ciutat pilot per a l'aplicació de la Llei de modernització d'àrees. Des d'aleshores, Alcoi n'ha rebut més de 9 milions d'euros per als polígons.

L'alcaldable pel PSOE ha dit que a la ciutat i gràcies al Pla Edificant s'han invertit 30 milions d'euros en la rehabilitació de coles i instituts i s'ha recuperat el centre CADA per a la ciutat. En la mançana de Rodes es construeix un Parc tecnològic i un CDT del Turisme d'interior per a formar professionals del sector. La UPV tindrà un parc científic per a donar eixida a les idees empresarials relacionades amb la nova Economia, la de l'Univers digital.

Propostes

El candidat pel PSOE a Alcoi ha assegurat que hi ha molts més projectes en marxa com ara aconseguir sòl industrial de qualitat i amb metres quadrats suficients perquè empreses de la ciutat puguen créixer i altres de fora puguen vindre a Alcoi.

Tot serà possible, segons Francés, "si continua la complicitat i el treball conjunt dels últims anys entre Ximo Puig i la Generalitat, i l'Ajuntament d'Alcoi".