El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Francés sobre el nou Carrer Entença d'Alcoi: "Hem complit amb les exigències que veïns i comerciants ens van fer"

Continuarà tenint dos carrils i es reduiran els aparcaments del carrer, encara que l'Ajuntament ja ha estudiat altres alternatives d'aparcament

El primer projecte d'Alcoidemà és el nou carrer Entença, un carrer "on ja tocava invertir", segons ha destacat l'alcalde Toni Francés. La voluntat de l'Ajuntament és que les obres comencen abans d'estiu i el pressupost total de la renovació d'Entença estarà al voltant dels 2 milions d'euros. Unes 90 persones han acudit a aquesta presentació a càrrec de l'empresa Grupo Dayhe, entre els que han estat representants de tots els grups polítics. Un dels més crítics ha estat Edu Tormo, regidor del PP, que ha qüestionat alguns aspectes del projecte.

El primer projecte d'Alcoidemà és el nou carrer Entença, un carrer "on ja tocava invertir", segons ha destacat l'alcalde Toni Francés. La voluntat de l'Ajuntament és que les obres comencen abans d'estiu i el pressupost total de la renovació d'Entença estarà al voltant dels 2 milions d'euros. Unes 90 persones han acudit a aquesta presentació a càrrec de l'empresa Grupo Dayhe, entre els que han estat representants de tots els grups polítics. Un dels més crítics ha estat Edu Tormo, regidor del PP, que ha qüestionat alguns aspectes del projecte.

ARAMULTIMÈDIA ha estat a la presentació i ofereix part de l'explicació dels tècnics encarregats de confeccionar el projecte, així com les impressions de l'alcalde sobre el nou carrer Entença. Una de les coses que ha deixat clara Francés és que "hem complit amb les exigències que veïns i comerciants ens van fer". Tot al vídeo.