El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Justícia, opció seriosa per a presidir l'Alcoyano

Toni Justícia /AM
  • Juan Serrano té cita dilluns al notari per a traspassar les accions que té al seu nom
  • L'opció Héctor Rua està escartada
  • Justícia vol saber l'estat real dels comptes del Deportivo i comprovar si el dèficit acumulat, que se sospita és molt elevat 

Actualment és el secretari de la Fundació del Deportivo i un dels actuals col·laboradors del club. Professional de les Comunicacions, reuneix un perfil totalment diferent al de l'actual presidència. És Primer tro de la Filà Andalusos i ha reconegut a Aramultimèdia que està meditant la possibilitat. Accionistes majoritaris de la SAD veuen el seu perfil molt interessant. La possibilitat que Héctor Rúa, president de la Fundació, opte a la presidència de la SAD, està descartada.

Toni Justícia valora ara mateix dues qüestions importants abans de donar el pas i rellevar Juan Serrano com a president de l'entitat. La primera és la familiar, i la segona, conéixer realment el forat econòmic que se sospita que arrossega el club. Dos factors determinants i amb molt de pes que condicionaran una decisió que a data 10 d'agost, no està presa.

Justícia dirigeix una empresa de comunicacions i és secretari de la Fundació del Deportivo Alcoyano. També és Primer Tro dels Andalusos. Té 44 anys i és col.laborador habitual del club i part del nucli dur de persones que ha acompanyat Serrano en els últims anys.

Segons ha pogut saber Aramultimèdia, tindria el suport de gran part dels màxims accionistes i estaria preparant ja un pla de futur i de gestió. És un perfil oposat al de Serrano, perquè el consideren una persona rigorosa i estricta en la gestió diària i econòmica de les entitats per a les que treballa o representa.

Preocupació en l'Ajuntament

Fonts consultades per AM corroboren que Toni Justícia també tindria el vistiplau de l'Ajuntament. Per cert, un govern local molt preocupat per les notícies que arriben des del Collao arran del dèficit acumulat i la manera de dirigir el club i les seues finances en els últims anys.

Sembla que, després de l'enèsim ajornament de la data de traspàs de les accions que Juan Serrano té al seu nom, l'operació es farà el pròxim dilluns 14 de setembre. Ja no tindrà accions, però oficialment serà president de l'ens mentre no dimitisca.

Fa molts dies que no se li veu pel Collao