El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

EN DIRECTE | Inauguració de la III Fira Modernista d'Alcoi

EN DIRECTE | Inauguració de la III Fira Modernista d'Alcoi

Com en les grans ocasions a Alcoi, la Setmana Modernista també té descobriment de cartell. Amb aquest acte es dóna el tret d'eixida de forma oficial a aquesta setmana ja consolidada. Ací podeu veure en directe com és l'acte.

Més informació

EN DIRECTE | Inauguració de la III Fira Modernista d'Alcoi

Toni Miranda guanyador de la VI Biennal d’Arts Plàstiques ArtNostre

El fotògraf alcoià ha guanyat aquest concurs organitzat per la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat amb la seua obra “Aferrat a la vida”.

Toni Miranda, fotògraf alcoià, ha guanyat el primer premi, valorat en 1.000 euros de la VI Biennal d’Arts Plàstiques Art Nostre gràcies a la seua obra “Aferrat a la vida”. L’entrega de premis es va fer amb motiu de la inauguració de l’exposició itinerant que organitza la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat a l’Arxiu Municipal de Muro, on es podrà visitar fins al dia 16 de juny.

Damià Jordà, també d’Alcoi, i Eva Martí de Vilafranca de Penedès, van rebre una menció honorífica per les seues obres “Joguets trencats” i “Corroir”.

En l’edició d’enguany es van presentar 71 artistes dels quals sols 20 van ser seleccionats per a participar en l’exposició.

La Biennal d’Arts Plàstiques ArtNostre és una de les accions culturals impulsades per la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat que permet que artistes contemporanis puguen mostrar les seues obres en l’exposició que arribarà a setze municipis al llarg de dos anys.