El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Miró rep el títol de fill predilecte d'Alcoi davant de Ximo Puig i un nombrós públic

Acte solemne / AM

Ha rebut les distincions de mans de Toni Francés i Ximo Puig

El Saló d’Actes de l’IVAM CADA Alcoi s’ha quedat menut per l’acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Ciutat i el títol de fill predilecte d’Alcoi a Toni miró. L’artista, visiblement emocionat durant l’acte, va rebre les distincions per part de Toni Francés i Ximo Puig.

Toni Miró ja és, oficialment, fill predilecte d’Alcoi. L’acte, carregat de simbolisme, s’ha celebrat a l’IVAM CADA Alcoi. L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, al seu emotiu discurs ha indicat que “la seua intervenció fou crucial per a impulsar la reobertura del CADA i convertir-lo finalment en l’IVAM CADA Alcoi, que hui acull aquest acte”.

Francés ha continuat dient que “Antoni Miró ha fet palés el seu interés per a democratitzar l’art, apropant-lo al major nombre possible de ciutadans i ajudant a diferents artistes a trobar llocs i espais d’expressió i reflexió cultural”.

També han participat en l'acte Raül Llopis, regidor de Cultura, com a presentador; l’escriptor i amic de Miró, Josep Sou, i el professor i filòsof, Fernando Castro.