El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Toni Justicia ja és, oficialment, el nou president del CD Alcoyano

L'Alcoyano ha comunicat de forma oficial que Toni Justicia serà el nou president del Consell d'Administració. Així ho han decidit els accionistes majoritaris i la resta de consellers. El nou Consell d'Administració es marca com a objectiu tornar al Deportivo al futbol professional i "no renuncia a res".

Any nou i president nou en el CD Alcoyano. Toni Justicia i Francisco Gabriel Escudero són els nous membres del Consell d'Administració del CD Alcoyano. Santi Pastor continuarà com a secretari i és el tercer membre del Cosell.

 ARAMULTIMÈDIA ja va preveure, fa més d'un mes, que Justicia optava a la presidència.


Entre els objectius del nou president està el fet de "normalitzar la situació econòmica de l'Alcoyano, planificar el seu futur, mantindre de manera majoritària l'accionariat del club a la ciutat d'Alcoi i buscar noves línies d'acostament a l'afició".

Justícia, amb el suport dels accionistes majoritaris i de la resta de consellers, ha començat ja a treballar en el present i el futur de l'Alcoyano. El nou Consell d'Administració convocarà una Junta General Ordinària i Extraordinària amb la finalitat de sotmetre a votació l'aprovació dels comptes anuals i exposar, desenvolupar i posar en marxa un pla de viabilitat del club a curt i llarg termini.

De la mateixa manera, s'informarà els accionistes sobre el nou organigrama del Club i del pressupost de la present temporada. Aquest Consell d'Administració també va acceptar la dimissió de Juan Serrano i José Jorge Aura com a anteriors membres.