El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Top Nimbos presenta en FITUR els toppers, el producte estrella del descans íntegrament valencià en expansió nacional i internacional

Top Nimbos és l'empresa més jove de les quatre que representen en FITUR a l'Associació de Jóvens Empresaris de la Província d'Alacant (JOVEMPA) en la zona de l'Alcoià-Comtat i Foia.

Aquesta empresa, dirigida per Liana Jordà, està especialitzada en productes per al descans des que va nàixer a Alcoi en 2012. A més a més, en l'actualitat no solament crea l'espai de descans sinó també la decoració que l'acompanya, gràcies a l'associació amb Joyper, una empresa tèxtil alcoiana especialitzada en teles i decoració.

La visita de Top Nimbos a FITUR , compren un calendari d'entrevistes tant amb els clients ja consolidats com amb potencials del sector hoteler. Una oportunitat única per expandir la xarxa de negoci de la que ja formen part un gran nombre d'hotels i de cadenes hoteleres, tant en Espanya com en l'estranger, que inclou a Vincci Hotels, Derby Hotels, Be Live Hotels i Room Mate.

El producte estrella de la marca i que va determinar el nom de la mateixa empresa és el topper: la cobertura del matalàs.

Tal com relata la directora gerent de Top Nimbus, Liana Jordà, "l'ús d'aquest tipus de producte està molt estés als Estats Units, de fet la idea de fabricar i comercialitzar el topper va ser exportada directament des de Miami a Alcoi". A més a més, es tracta "del primer topper fabricat íntegrament a Espanya i, més concretament, amb materials que provenen de la Comunitat Valenciana". Un producte local dissenyat, fabricat i distribuït íntegrament per Top Nimbos amb l'objectiu de fer sentir al client com "en un núvol".