El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna a Cocentaina l'Home de les Orelles

Hi haurà música de dolçaina i tabal, i una gimcana per als joves. A partir de les 10 hores d'aquest divendres 31 de desembre, últim dia de l'any.
 

Aquest 31 de desembre l'Home de les Orelles torna al Pla de la Font, amb activitats i sorpreses per a tots. Ajuda-li a trobar les seues orelles!

Cada 31 de desembre apareix al Pla de la Font de Cocentaina un home que té més orelles que dies té l'any. I enguany, atenent sempre a les recomanacions sanitàries, està previst que torne de nou.

A les 10 hores començarà una cercavila des de la part alta del Passeig amb la Colla de dolçaines i tabals Mal Passet, i que acompanyarà al pregoner fins al Pla de la Font. Allí, a les 11 hores, s'ha organitzat una gimcana per a buscar orelles amb una sorpresa final que no s'ha volgut desvetlar.L'Home de les Orelles és la versió contestana del tradicional personatge valencià 'L'Home dels Nassos'. Compta amb la seua pròpia imatge, un disseny fet pel dissenyador Riccardo Mariscalchi. Basat en aquesta imatge, Ernesto Ferrándiz ha confeccionat la vestimenta, i Manuel Agulló li ha donat forma al cap.Ivan Jover, regidor de promoció lingüística, explica que el format preparat per a enguany "implica un retorn als orígens de la festa en un espai de carrer on esperem que tant grans com menuts puguen gaudir d’aquest dia tan estimat per tots els contestans i contestanes".