El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna a la Fira Modernista la ruta de la indumentària i la ruta del vermut d’Alcentro

  • La ruta d'escaparatisme consisteix en vestir els aparadors de les botigues en ambient d'època  i amb la ruta gastronòmica es podrà gaudir dels plats típics de l'època modernista.

És la proposta que ens fan un altre any el grup d’Alcentro: la ruta d’escaparatisme ambientats en el modernisme i la ruta agroalimentària per a gaudir de la gastronomia de l’època.

ALcentro, l'Associació de Comerciants d'Alcoi, presenta de nou les seues dues rutes per a la Setmana Modernista. Són dues rutes que s'organitzen des del primer any d’aquesta cita turística d’Alcoi i que cada any té una major acollida.

Aquesta activitat es realitza tots els anys i consisteix en vestir els aparadors de les botigues per a donar color i per coordinar l’escenari del cap de setmana modernista i en una ruta de plats típics de l'època modernista.

Alejandro Cerro, de l'Associació de Comerciants d'Alcoi comenta: ”repetim la ruta del escaparatisme, que comptarà amb decoracions modernistes. També comptarem amb la ruta del vermut amb la majoria dels hostelers de la zona. Recrearem els plats típics de l’època acompanyats de vermut amb els gots típics de forma aliciente per a aquesta ruta”.

Per la seua part, Lorena Zamorano, regidora de Turisme, afirma: “al final la gastronomia adorna tots els esdevenminents i sobretot en aquesta zona aixina que era fonamental la proposta culinaria a la Fira Modernista, que des de primera hora Alcentro ve fent-la ”.

ALcentro, a més, enguany repetirà els jocs al carrer, una activitat que tots els anys té molt d’èxit i que consisteix en una fira de jocs al carrer per als xiquets mentre les famílies poden passejar, comprar o fer-se un gelat.