El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna 'BodAlcoy', cita obligada per a planificar les teues celebracions

Vista del Castell de Barxell

21 expositors d'una amplia varietat de sectors comercials estaran presents a la fira.

Els Salons del Castell de Barxell acolliran els pròxims 28, 29 i 30 de setembre la quinta edició de la fira BodaAlcoy.

L'esdeveniment és el resultat de la unificació de tres fires existents en la ciutat d'Alcoi, dedicades a oferir al públic els seus productes i servicis per a qualsevol tipus de celebració, com per exemple bodes, batejos i comunions. Amb aquesta quinta edició la fira s'ha convertit en tot un referent a la comarca, i amplia any a any la seua influència.

La inauguració serà el divendres 28 de setembre a partir de les 21 h, amb una degustació gastronòmica i un ball nupcial. El dissabte 29 a les 18.30 h tindrà lloc un ball eqüestre.

El pressupost previst per a la quinta edició de la fira és de 15.000 €, i en ella estaran representats els següents sectors: vestits de nuvis, joieria, fotografia, floristeria, repostaria, impremta, hostaleria, electrònica, perruqueria, estètica i bellesa, il·luminació i so, així com l'automobilístic. En total la fira comptarà amb 21 expositors i 4 entitats col·laboradores.

La tresorera i secretaria de l'Associació de Comerciants BodAlcoy, Belén Alberola, espera mantenir les xifres d'assistència de l'any passat, ja que aquella l'edició "va ser tot un èxit".