El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Torna «BodAlcoy» amb totes les claus per a organitzar el teu esdeveniment

21 expositors i 5 empreses col·laboradores mostraran tot el que es necessita per a una boda, des del viatge o el vestit fins a les invitacions, els globus o els possibles balls.

Des del 4 fins al 6 d'octubre, a les instal·lacions del Castell de Barxell, podràs gaudir de més de 20 expositors per preparar i organitzar la teua boda, comunió o qualsevol acte. Tot al vídeo.

Un any més, al meravellós paratge del Castell de Barxell, es donen cita a les parelles d'enamorats perquè acudisquen a veure tot el necessari per a organitzar el seu esdeveniment. Des dels vestits per als nòvios, targetes de boda, viatges i, fins i tot, electrodomèstics. Un cap de setmana ple d'amor i d'activitats per a totes les edats, per a gaudir mentre organitzes la teua boda, comunió o altres grans actes.

Des de l'organització de «BodAlcoy» asseguren que trauen rendiment de la fira, ja siga com aparador on fer-se publicitat, o en tancament de vendes. Enguany, en visites, esperen superar la xifra de les 200 parelles. I expliquen que no existeix un perfil concret del visitant, sinó que a la fira acudeixen parelles de tota classe.

ARAMULTIMÈDIA no s'ha volgut perdre la inauguració i et trau un vídeo amb tots els detalls d'aquesta nova edició de «BodAlcoy».

«BodAlcoy» obri les portes divendres 4 d'octubre a les 18 hores, fins a les 21 hores. Dissabte l'horari és de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores Diumenge tancarà una hora més prompte, a les 20 hores.