El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna «BodAlcoy» amb totes les claus per a organitzar el teu esdeveniment

21 expositors i 5 empreses col·laboradores mostraran tot el que es necessita per a una boda, des del viatge o el vestit fins a les invitacions, els globus o els possibles balls.

Des del 4 fins al 6 d'octubre, a les instal·lacions del Castell de Barxell, podràs gaudir de més de 20 expositors per preparar i organitzar la teua boda, comunió o qualsevol acte. Tot al vídeo.

Un any més, al meravellós paratge del Castell de Barxell, es donen cita a les parelles d'enamorats perquè acudisquen a veure tot el necessari per a organitzar el seu esdeveniment. Des dels vestits per als nòvios, targetes de boda, viatges i, fins i tot, electrodomèstics. Un cap de setmana ple d'amor i d'activitats per a totes les edats, per a gaudir mentre organitzes la teua boda, comunió o altres grans actes.

Des de l'organització de «BodAlcoy» asseguren que trauen rendiment de la fira, ja siga com aparador on fer-se publicitat, o en tancament de vendes. Enguany, en visites, esperen superar la xifra de les 200 parelles. I expliquen que no existeix un perfil concret del visitant, sinó que a la fira acudeixen parelles de tota classe.

ARAMULTIMÈDIA no s'ha volgut perdre la inauguració i et trau un vídeo amb tots els detalls d'aquesta nova edició de «BodAlcoy».

«BodAlcoy» obri les portes divendres 4 d'octubre a les 18 hores, fins a les 21 hores. Dissabte l'horari és de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores Diumenge tancarà una hora més prompte, a les 20 hores.