El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el campionat Ciutat d'Alcoi de la World Kyokushin Budokai

Zeus Domenech, Miguel Juan i Jorge Iborra / AM

Aquest campionat tindrà lloc el dissabte 6 de juliol, de 11:00 a 14:00, i de 16:00 a 20:00, al Poliesportiu Francisco Laporta. I per tindre l'accés d'entrada, s'ha de donar a canvi 1 kg de menjar no perible.

Alcoi acollira aquest dissabte dia 6 de juliol el campionat Ciutat d'Alcoi de la World Kyokushin Budokai, uns dels campionats amb més nivell dins del món del karate, i aquesta ja és la quarta vegada que tornen a la ciutat d'Alcoi.

L'horari es dividira en dos parts, per una la del matí, que comptarà a kata, que es tracta de l'execució d'una sèrie de moviments, bloquejos i colps que solen realitzar els esportistes i practicants de karate. Ací participaran des de les categories de 5 anys fins als sèniors. Mentre que per l'altra part, a la vesprada, tindrà lloc el kumite, que en aquest cas es tracta d'un combat, és a dir, posar en practica els moviments i tècniques apresses contra un oponent, això tant per a les categories dels més petits, que tenen 5 anys, fins a les sèniors. Les hores d'assistència són de 11:00 a 14:00, i a la vesprada de 14:00 a 20:00.

A més a més, cal destacar que el campionat comptara amb una gran participació, i tenen previst acollir entre 1000 i 1200 persones, no solament de competidors, sinó de tècnics, especialistes, entrenadors i més. Inclús tenen previst rebre a campions nacionals i internacionals d'altres països. I pel que fa a l'estructura, es compondrà per 3 tatamis, amb infraestructures que segons Jorge Iborra, de Dojo Budo Alcoi destaca que "a escala estructural es pot comparar amb els nivells més professionals".

Respecte a l'entrada, serà intercanviada per 1 kg de menjar, que després es repartira per distintes ONG determinades, acció la qual ja van realitzar l'any passat i van aconseguir la sorprenent xifra de 1200 kg aproximadament, i que es va donar al banc d'aliments.

Zeus, president del Dojo Budo Alcoi, és qui s'ha encarregat de portar la direcció de l'acte, afirmant que "aquest esdeveniment és especial", ja que pareix ser que al matí es realitzara una commemoració en nom d'Enrique Monllor, un jove desaparegut a inicis d'any i membre de Budo Alcoi.

Tot açò no seria possible sense l'organització i treball del Dojo Budo Alcoi i tots els seus components, i sense la col·laboració del Centre d'Esports Alcoi i 30-Charly Alpha, a més d'altres dojos i grups de karate.

Recordem, aquest dissabte 6 de juliol, de 11:00 a 14:00, i de 16:00 a 20:00, al Poliesportiu Francisco Laporta. I per tindre l'accés d'entrada, s'ha de donar a canvi 1?kg de menjar no perible.