El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Carnestoltes d'Alcoi amb 600 euros en premis

Imatge d'arxiu del Carnestoltes d'Alcoi / AM
Arrancarà des d'El Partidor el dissabte 17 de febrer a les 19:30 h

300, 200 i 100 euros per a la primera, segona i tercera millor disfressa, respectivament. Dins la notícia podeu accedir al full d'inscripció. Seguirà el recorregut habitual amb eixida al Partidor, baixant per Sant Nicolau, passant per la Plaça d'Espanya i acabant en la Plaça de Dins

Arriba el Carnestoltes d'Alcoi 2018. I com mana la tradició alcoiana, una setmana més tard que en la resta de municipis. El dissabte 17 de febrer a les 19:30 h. arrancarà la desfilada que ja és un clàssic a Alcoi. Seguirà el recorregut habitual amb eixida al Partidor, baixant per Sant Nicolau, passant per la Plaça d'Espanya i acabant en la Plaça de Dins.

L'Ajuntament d'Alcoi i l'empresa d'esdeveniments integrals 'SEA Eventos' fan possible la desfilada. Com cada any hi haurà concurs de disfresses. Concretament hi haurà 600 euros en premis repartits en 3 premis: 300, 200 i 100 euros per a la primera, segona i tercera millor disfressa, respectivament, segons el jurat.

La inscripció per al concurs de disfresses es pot aconseguir a la web de SEA Eventos. Cal descarregar l'arxiu, omplir les dades i enviar-lo al mail administracion@seaeventos.com o per whatsapp al telèfon mòbil 650377783. L'edició de 2018 espera repetir el nivell de participació d'anys anteriors, on participaran grups de ball, disfresses individuals i en grup per tal de passar un carnestoltes perfecte i sense incidències.