El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Certamen de Música Festera de l’Associació de Sant Jordi

Imatge facilitada per l'ASJ

L'Associació de Sant Jordi recorda que només poden participar 3 bandes de música

El màxim estament fester a Alcoi torna a convocar el del Premi Sant Jordi del Certamen d'Interpretació de Música Festera. Se celebrarà el 30 de setembre al Teatre Calderón

El certamen està dirigit a les Societats musicals amb Bandes de Música no professionals que pertanguen a la Federació de Societats musicals de la Comunitat Valenciana. Les agrupacions musicals podran presentar-se fins al 8 de juny. El formulari d'inscripció ha de remetre's al correu electrònic info@associaciosantjordi.org. La informació més detallada es pot consultar en la web de l’ASJ.

L'Associació de Sant Jordi recorda que només poden participar 3 bandes de música que es triaran mitjançant sorteig el 17 de juny a les 12 h en el Casal. En el sorteig entraren totes les bandes presentades dins el termini i en la forma escaient i que no hagen sigut excloses.

L'obra obligada per a la present edició és la Marxa cristiana "Et Deum" de Francés Sanjuán, guanyadora del primer premi del Concurs de Composició de Música Festera de l'Associació de Sant Jordi en el 1997.