El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Cineclub a la Fira Modernista 2019

Pedro Juan Parra, Lorena Zamorano i Faust Ripoll / Ajuntament d'Alcoi

El Cahea i la filmoteca de la Universitat d'Alacant seran els encarregats de posar a disposició del ciutadà la visualització de tres pel·lícules.

Que bonic és el cinema, i quins moments meravellosos ens ha donat. Imatges en moviment que es quedaran gravats en la nostra memòria per a tota la vida. I ara, gràcies a la Fira Modernista, podrem gaudir d'una activitat plena de cinema.

Durant la setmana que dura la Fira Modernista 2019, es realitzarà l'activitat del Cineclub Modernista, en el que es visualitzaran tres pel·lícules concretament. La primera 'El ultimo' (1924) de Wilhelm Murnau, 'El Circo' (1928) de Charles Chaplin i 'Varieté' (1925) de André Dupont. Aquestes tres es voran dividits en tres dies, concretament el dimarts 17, dimecres 18 i dijous 19, a les 21:30 en el Ivam Cada Alcoi.

L'objectiu principal d'aquest tipus d'activitats es que la gent puga conéixer i entendre un context històric a partir del cinema, ja que encara que no ho parega, les pel·lícules ens parlen d'una època històrica, uns desitjos o terrors que el ciutadà tenia durant eixe temps.

Ara bé, tot açò no seria possible sinó fora pel treball que realitza el Caeha amb la col·laboració de la filmoteca de la Universitat d'Alacant, que ja porta amb aquest inclòs, dos anys participant en la Fira Modernista d'Alcoi.

Recordem, la Fira Modernista 2019 tindrà lloc entre el 16 i el 22 de setembre, pel qual tindrem una setmana carregada de modernisme i història.