El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Concurs de Cartes gegants del Nadal Alcoià

Concurs a 2019 a Alzamora (Imatge d'arxiu)

Alcoi viurà una de les trilogies nadalenques més atípiques, però hi ha entitats que no renuncien al fet que tothom puga gaudir del Nadal més genuí. L'Associació Cultural Samarita ha tornat a convocar el concurs de cartes gegants o XL.

Aquest any no es podrà visitar el Campament Reial, però els 'Samarites' continuen organitzant moltes activitats per donar suport al Nadal Alcoià. Una d'aquestes activitats és el concurs de cartes XL. Per participar cal deixar-les en un únic punt de recollida, com és el de la Glorieta, on estarà l'Escriba Reial.


L'objectiu d'aquest concurs és fer encara més vistós l'emotiu acte del 4 de gener a Alcoi, on xiquets i majors deixen les seues missives amb desitjos a Ses Majestats d'Orient. En la IV edició del concurs, hi haurà dos premis. Segons conten els Samarita, els dos guardons seran a la Millor Carta XL i a la més original i vistosa, premiades amb 200 i 100 euros "en bons de compra en el Centre Comercial Alzamora, així com lots de productes nadalencs alcoians".


Des de l'organització recorden que cal identificar la carta amb el vostre nom i telèfon de contacte. Els guanyadors es donaran a conèixer en una exposició al Centre Comercial Alzamora. Cal recordar que es pot participar de forma individual o en grup, i les cartes les poden escriure persones de totes les edats.