El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el concurs de composició de pasdoble Dianer de l’ASJ d’Alcoi

Diana de 2019 / AM

El resultat del concurs es donarà a conèixer el 16 d’octubre.

Ací podeu consultar les bases completes.

Es tracta d’un dels concursos amb més tradició festera. L’Associació de Sant Jordi (ASJ) convoca el concurs de composició de música festera, premi Joan Cantó, en la modalitat de pasdoble dianer. Les obres es podran presentar fins al 27 de setembre a les 20 h.

El resultat del concurs es donarà a conèixer el 16 d’octubre i hi haurà un únic premi valorat en 2.500 euros. També entren a concurs les peces presentades en 2019. El concurs no es va celebrar a causa de la Covid-19. L'obra premiada serà interpretada per les bandes d'Alcoi en els seus tradicionals concerts del Cicle d'Exaltació de la Música Festera de 2022.

Podran concursar aquells compositors que ho desitgen. No es fixa nombre màxim de treballs. Com a condició indispensable, les composicions han d'estar pensades per a la seua interpretació durant l'acte de la Diana. A més, les composicions presentades, originals i inèdites, no hauran d'haver sigut interpretades ni editades amb anterioritat al dia de la fallada del concurs. El jurat valorarà l'originalitat del tractament harmònic i instrumental, així com l'adequació a l'acte de la Diana.


Ací podeu consultar les bases completes.