El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el concurs de lletres en valencià de Cocentaina

El valencià més viu en les lletres dels nostres joves

És la segona edició d'aquest concurs que vol promocionar el valencià mitjançant lletres o poemes escrits en valencià i amb possibilitat de ser musicats. El termini conclou el 31 d'agost, i hi ha un total de 1.350 euros en premis.

És la segona edició d'aquest concurs, que l'any passat va traure a la llum diverses lletres escrites en valencià per a ser musicades (i que podeu recordar ací). Ara es convoca una nova edició, amb 3 categories que sumen un total de 1.350 euros en premis.

El concurs el convoca l'Ajuntament de Cocentaina, mitjançant l'Agència AVIVA de promoció del valencià, i en col·laboració amb diverses entitats com la Universitat d'Alacant. Vicent Santamaria, tècnic lingüístic i organitzador del concurs, explica que el que es pretén és "promoure l'ús de la nostra llengua a través d'una expressió literària tan alternativa com són les lletres de cançons, cançons de qualsevol temàtica o gènere, però manuscrites i en valencià".

Poden participar tots els joves entre 12 i 29 anys que ho desitgen. Les lletres s'han de presentar en el SIC (Servei d'Informació a la Ciutadania), i el termini conclou el 31 d'agost. El veredicte del jurat es farà públic al mes de setembre. Ací a la dreta, com a document adjunt, es poden consultar les bases del concurs. Tota la informació i el full d'inscripció es poden trobar en la web del consistori contestà.