El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Cross Ciutat d'Alcoi amb la seua 30 edició

El regidor d'Esports, Alberto Belda, i el president del Club Atletisme Alcoi, Toni Giner.

Alcoi recupera enguany el tradicional campionat de Cross Ciutat d'Alcoi, que se celebrarà el 20 de gener en la zona adjacent al poliesportiu Francisco Laporta. Es tracta d'una prova inclosa al circuit autonòmic de cross de la FACV.

El Club Atletisme Alcoi és l'entitat encarregada d'organitzar la prova, per a la qual disposa del suport de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi. El president del Club, Toni Giner, augura una xifra d'inscrits d'entre 700 i 800 corredors. Ja que es tracta d'una prova inclosa en el circuit autonòmic de cross és necessari que els atletes siguen federats i disposen d'una fitxa d'alt rendiment. No obstant això, les categories 'popular', benjamí i prebenjamí estaran obertes a la participació del públic en general. Les inscripcions es poden formalitzar en aquesta direcció web, sense cost econòmic per a les dues categories de benjamí, i amb un cost de 3 € per als corredors de la cursa popular. La recollida de dorsals es farà a partir de les 8.30 h en la secretaria de la prova, situada al costat del mateix circuit.

La cursa popular -tant en categoria masculina com femenina- serà la primera a començar, a partir de les 9.30 h. A partir d'ací se succeiran les proves de la resta de categories, fins a les 13.20 h, quan està prevista l'eixida de l'última d'elles. S'han previst tres circuits diferents, que combinats per a les distintes categories faran que les proves tinguen una distància variable entre els 640 i els 5.290 metres.

Consulteu ací el reglament esportiu de la prova i els horaris de totes les categories.