El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Focus Pime de les nostres comarques en format en línia i centrat en la Covid-19

Reunió virtual / CEEI

Se centrarà en la reconversió industrial i els reptes i noves oportunitats que aquest nou escenari planteja a les empreses de les nsotres comarques

La situació econòmica i empresarial provocada per la Covid-19 serà l'eix central del Focus Pime a les nostres comarques que se celebrarà en línia al mes de novembre. Aquest Focus Pime se centrarà en la reconversió industrial i els reptes i noves oportunitats que aquest nou escenari planteja a les empreses. El teixit empresarial, universitari i industrial participen en la seua organització.

La inauguració del comité ha sigut a càrrec de Júlia Company, directora general d'IVACE; Alberto Belda, regidor d'Ocupació de l'Ajuntament d'Alcoi; i Jesús Casanova, director de CEEI Alcoi-València. A la reunió han assistit també representants de Coeval, Jovempa, Universitat d'Alacant, Campus d’Alcoi de la UPV, Idees UPV, Cambra Comerç d'Alcoi, AITEX, IBIAE i AIJU.


L'objectiu és que a través de diferents casos d'èxit de les comarques de L'Alcoià-El Comtat i d'altres territoris, empresaris i emprenedors puguen conéixer exemples de bones pràctiques i d'adaptació a aquesta nova era que els puga servir de model per a millorar o reorientar la seua gestió empresarial en un moment com l'actual.