El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el Màster en Gestió de Pimes de Da Vinci Business School d'Alcoi

Quino Palací i Manolo Pastor en la presentació al CEEI / R. Lledó
La presentació serà el dijous 23 de novembre a les 19:30 h al Col·legi La Salle, encara que es pot acudir a partir de les 19 h

Manolo Pastor, de Da Vinci Business School, ha afirmat que "la manera de fer negocis ha canviat en els últims 5 anys". Com a prova, Pastor indica que el temari del màster "ha canviat des de la primera edició". Està organitzat per Da Vinci, amb la col·laboració del CEEI Alcoi - València i Jovempa

El consolidat Màster en Gestió de Pimes torna per ajudar en la formació de joves empresaris i 'neoempresaris'. La innovació i la internacionalització seran pilars fonamentals en aquest nou màster que torna a fer possible Da Vinci Business School amb la col·laboració de Jovempa i el CEEI Alcoi - València. La presentació del màster serà al Col·legi La Salle el dijous 23 de novembre a les 19:30 h, encara que es pot acudir a partir de les 19 h.

El màster està dirigit a qualsevol tipus d'empresari. Manolo Pastor, de Da Vinci Business School, ha afirmat que "la manera de fer negocis ha canviat en els últims 5 anys". Com a prova, Pastor indica que el temari del màster "ha canviat des de la primera edició". El nombre d'inscripcions ha augmentat a mesura que han anat avançant les edicions.

En la roda de premsa de presentació del màster també ha estat el president de Jovempa L'Alcoià - El Comtat - Foia de Castalla, Quino Palací. En l'acte a La Salle es lliuraran els títols i diplomes als alumnes de l'any passat. També estarà José Ramón Gonzálvez per impartir la conferència 'Com construir empreses que duren 1000 anys'.