El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Torna el mercadet solidari de les 'Ames de casa' d'Alcoi a benefici de Càritas

Mercadet solidari / AM
Ubicat a la Sala d'exposicions de l'última planta del CC Alzamora del dijous 14 al diumenge 17 de desembre

El dijous, l'horari serà de 16 a 21 h, mentre que la resta de dies estarà obert de 10 a 14 h i de 16 a 21 h. Hi haurà joies i altres articles relacionades amb l'època modernista, roba de la llar, sabó artesà, joguets, decoració, bosses de mà, plantes de pasqua o pastes casolanes, entre d'altres

El modernisme serà part important d'una nova edició del mercadet solidari de l'Associació de Mestresses de Casa 'Lucentum' d'Alcoi. Cal recordar que la recaptació anirà destinada a Càritas i el mercadet estarà situat a l'última planta del Centre Comercial Alzamora, en la Sala d'Exposicions.

El mercadet estarà obert del dijous 14 al diumenge 17 de desembre. El dijous, l'horari serà de 16 a 21 h, mentre que la resta de dies estarà obert de 10 a 14 h i de 16 a 21 h.

Allí es podrà trobar de tot, segons ens conten les mateixes 'ames de casa'. Hi haurà joies i altres articles relacionades amb l'època modernista, roba de la llar, sabó artesà, joguets, decoració, bosses de mà, plantes de pasqua o pastes casolanes, entre d'altres. Cal destacar la implicació d'alguns comerços d'Alcoi que regalen alguns articles per tal de ser venuts al mercadet.